Bedrijfsprofiel

Assistant To is een organisatie die is gespecialiseerd in assistentie bij uw verhuizing. Bij elke verhuizing, groot of klein, zakelijk of privé biedt onze organisatie professionele ondersteuning.

Onze verhuisliften
Wij beschikken over verhuisliften met automatische bediening die zijn voorzien van het originele verhuisplateau. De verhuislift kan worden belast tot een maximum van 300 kg. De maximale hoogte is 33 meter ( ongeveer de 10e verdieping ) en het geheel is natuurlijk CE gekeurd. De verhuislift staat op een autochassis en neemt hierdoor weinig plaats in, en kan daardoor zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen komen.

Door de ervaring die onze medewerkers hebben opgebouwd kunnen zij u natuurlijk adviseren bij de werkzaamheden tijdens de verhuizing.

Overige diensten
Ook bieden wij onze service aan als het gaat om een enkel object bijv. een amerikaanse koel-vriescombinatie, 4 zits bankstel, piano etc. Onze medewerker kan u ook hierbij adviseren en daar waar nodig is helpen met uw te transporteren goederen.

Ook als u hulp nodig heeft m.b.t. een verhuisauto of verhuizers kan Assistant To door haar ervaring en kennis hierin voorzien. Bel ons zodat u alle mogelijkheden met ons kan bespreken.