Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
 

Over Assistant To


Wie zijn wij?

Assistant To is ruim 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van verhuisliften met assistentie. Bij elke klus, groot of klein, zakelijk of privé bieden wij u professionele ondersteuning. Ons bedrijf is gestart in Amsterdam met als basis een uitstekende kennis van de Amsterdamse binnenstad en omstreken. In combinatie met een uitgebreid wagenpark en zeer ervaren liftmachinisten bieden wij voor elk verticaal transport een oplossing. Wij staan bekend om onze service, persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kennis van zaken.

Verhuisliften

Wij hebben verschillende liften waardoor wij uw goederen kunnen vervoeren van of naar de 1e t/m de 15e etage. Onze verhuisliften kunnen worden belast tot een maximum van 400 kg en hebben een groot laadplateau. Onze liften zijn per uur, per dagdeel of per dag te huur

Advies

Door de ervaring die onze medewerkers hebben opgebouwd kunnen zij u vanzelfsprekend adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Overige diensten

Naast de verhuur per uur bieden wij ook een speciale service aan als het gaat om slechts 1 object, bijvoorbeeld een Amerikaanse koel-vriescombinatie, bankstel of tafel. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is.

Wij bieden ook andere mogelijkheden voor verticaal transport.

Heeft u vragen? Bel ons zodat wij alle mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij denken graag met u mee.

  

Contact